Friday 18 May 2012

SP-BP

Na az van, hogy páran egy fantasztikus kezdeményezéssel rukkoltak elő, mégpedig a budapesti és a sao paulói undergroundot próbálják meg összeboronálni! Az elkövetők a beszélő nevű 'sPbP Movement', reméljük sikerülni fog valami maradandót elindítani e között a két fantasztikus város között!


Első körben Május 25 és 27 között egy háromnapos graffiti-workshopra fog sor kerülni a Corvintetőn két hírhedt sao paulói firkász - Celso Gitahy és Simone Sapienza Siss (Coletivo ZZ7ZZ) - vezénylésével, ahol főleg stencil technikák átadásával, majd a tető rögtönzött átfújásával fognak foglalatoskodni.
A program 10.000 jó magyar forintba kerül, amiben benne van egy Bp Shop-os póló is. Akit érdekel annak érdemes kapkodni, mivel a résztvevők száma 30-nál van meghúzva. Mondanom sem kell, én baromira mennék, de hát...




infó és jelentkezés: spbpmovement@gmail.com


A második ütemben 'On the Streets of Sao Paulo' címmel nyílik kiállítás a Telep galériában, ahol a 3SPOTS csapat fényképein, kisfilmjein és művészekkel készített interjúin keresztül ismerheti meg a látogató a sao paulói graffiti szkénát. Őket egészíti ki a mexikói származású, de Sao Paulo utcáit 9 éve fotózó Waldo Lao munkássága, valamint aki esetleg Rióra is kiváncsi lenne, az ne felejtse el megnézi Daniela Cantagalli képeit sem!




A kiállítás Június 1-től 15-ig lesz megtekinthető.


No comments:

Post a Comment